Suomi ei kuulu Natoon!

Katuperformanssi Natoa vastaan
Katuperformanssi Natoa vastaan

Joensuun Seudun Vasemmistonuoret: Suomi ei kuulu Natoon

Joensuun Seudun Vasemmistonuoret on sitä mieltä, että Suomen ei pidä liittyä sotilasliitto Naton jäseneksi missään olosuhteissa. Joensuun Seudun Vasemmistonuoret on pöyristynyt Kataisen hallituksen halusta ylläpitää mahdollisuutta hakea Nato-jäsenyyttä, ja vaatii hallitusta sulkemaan Nato-oven pitemmäksi ajaksi kuin vain yhdeksi hallituskaudeksi.

“Nato ei pysty puolustamaan maatamme niiltä turvallisuusuhkilta, jotka uhkaavat Suomea. Näitä ovat esimerkiksi ilmastonmuutos sekä eriarvoisuuden kasvu meillä ja muualla”, sanoo Joensuun Seudun Vasemmistonuorten puheenjohtaja Antti Saarelainen. “Niin kauan kuin Nato ei pommita hiilivoimaloita tai rakenna köyhille asuntoaja, ei jäsenyydestä ole Suomelle mitään hyötyä”, Saarelainen lataa.

Joensuun Seudun Vasemmistonuoret korostaa, ettei Nato ole mikään rauhanjärjestö tai marttakerho, vaan osa suurvaltojen väkivaltakoneistoa. Nato-jäsenyys ei kohentaisi Suomen turvallisuustilannetta, vaan päinvastoin lisäisi turvattomuutta alistamalla Suomen suurvaltapolitiikan pelinappulaksi.

“Nato-jäsenyyden sijaan Suomen tulisi panostaa kehitysyhteistyöhön ja siviilikriisinhallintaan Myös onnistunut ulkopolitiikka on turvallisuuden tae”, Antti Saarelainen paaluttaa. Joensuun Seudun Vasemmistonuoret uskovat, että puolueeton ja liittoutumaton Suomi on avain rauhaan.

Joensuun Seudun Vasemmistonuoret

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Antti Saarelainen
lasitten@gmail.com
044 202 39 11

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close